Необходими продукти:
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 2 ч.л майонеза
- 2 филийки бял хляб
- 2 слайса свинска шунка
- 2 слайса пуешко филе
- 50 г сирене "Ементал", нарязано
- 1 яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- бучка масло
Начин на приготвяне:
- Смесете горчицата и майонезата в малка купа, след което намажете всяка филия с тях.
- Отгоре сложете по един слайс шунката, пуешкото и сиренето, след това поставете другата филийка хляб.
- Разбийте яйцето и млякото в широка, плитка купа или съд. Потопете сандвича в яйчената смес, като оставите за няколко минути от всяка страна, докато цялото яйце се поеме от хляба.
- Разтопете маслото в тиган.
- Когато зацвърчи, добавете сандвича и гответе за 4-5 минути от всяка страна до златисто кафяво.
- Затиснете сандвича с капак или друга импровизирана тежест, за да помогнете за разтопяването на сиренето.
- Разполовете и сервирайте веднага.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО