Необходими продукти:
- 6 пилешки подбедрици
- Барбекю сос
- Лимонов сок
- Пресен лук
- Черен пипер
- Сол
- Зехтин
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Мариновайте подбедриците за 1 час в смес от зехтин, лимонов сок, сол, черен пипер, барбекю сос, мед и горчица.
- Изпечете ги в предварително загрята на 180 градуса фурна до получаване на хрупкава коричка.
- Подредете ги в салатна купа, полейте ги с още малко барбекю сос, зехтин и лимонов сок. Овкусете ги с черен пипер и поръсете всичко с наситнен пресен лук.
ИЗБРАНО