4 филийки хляб
4 филийки кашкавал или топено сирене
масло
сол
В средата на всяка филийка се изрязва кръгче. В тиган се слага малко масло. Когато загрее, се поставят 1-2 филийки. В отворчето на всяка внимателно се чуква по едно яйце. Посоляват се и след като се запържат от долната страна, се обръщат. Посоляват се отново и отгоре се слага филийка кашкавал (топено сирене), която от горещината се разтапя леко. След 1-2 минути филийките са изпържени и от долната страна.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО