Необходими продукти:
- 3-4 яйца
- 1 червена чушка
- 1 голям домат
- 100 г козе сирене
- 1 глава кромид лук
- 2 стръка магданоз
- 2 стръка пресен лук
- Сол и черен пипер на вкус
- Олио
Начин на приготвяне:
- Запържете наситнения кромид лук в загрят тиган с малко олио на дъното.
- През това време почистете чушката и я нарежете на едро. Добавете я към лука.
- След 3-4 мин. сложете и нарязания на кубчета домат в тигана.
- Пържете още 3 мин. и прибавете наситнените магданоз и пресен лук.
- Натрошете сиренето и го разбъркайте с останалите продукти. Оставете всичко да се готви за около 3 мин.
- В малка купа разбийте яйцата с малко сол и черен пипер, добавете ги към миш-маша, разбъркайте и покрийте тигана с капак.
- Оставете гозбата до желаната от вас гъстота на яйцата - дали да са по-рохки или да са много опържени.
- Махнете капака и сервирайте направо с тигана върху дървена дъска.
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
ИЗБРАНО