Необходими продукти:
- 1 с.л. олио
- 1 галава лук, нарязана
- 1 ч.л. кориандър
- 1 картоф, нарязан
- 450 г моркови, обелени и нарязани
- 1.2 л. зеленчуков бульон
- Шепа пресен кориандър
Начин на приготвяне:
- Загрейте олиото в голям тиган, сложете лука и го запържете до омекване.
- Поръсете сухия кориандър, добавете картофа и разбъркайте за минута.
- Сложете морковите и бульона, оставете да заври, след което намалете температурата, покрийте с капак и гответе 20 мин., докато морковите омекнат.
- Пасирайте супата, след като прибавите пресния кориандър.
- Сервирайте я топла с препечени филийки.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО