4-5 бр.месести чушки
1/2 гл/ кромид лук
1 среден морков
олио/зехтин
бял пипер
сол
кашкавал
магданоз
Нарязваме почистените чушки и морков на кубчета и заедно с наситнения кромид лук запържваме в сгорещеното олио за 3-4 мин. Добавяме чашата киноа и след 2-3 мин. сипваме 2 ч.ч.вода. Подправяме със солта и пипера. Когато течността напълно изчезне, трябва да сме сигурни, че ястието е готово... Поднасяме с наситнен свеж, уханен магданоз и настърган кашкавал. Да ви е вкусно!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО