Шоколад - 300 г
Бадеми - 100 г
Стафиди (накиснати в ром) - 100 г
Портокалова кора (настъргана) - 2 супени лъж.
Шоколадът се разтопява на водна баня, добавят се стафидите и портокаловата кора и се разбърква. Във формички се слага по един бадем (добре е бадемите да са предварително запечени) и се излива шоколадът с малка лъжичка. Формичките с пълнежа трябва да престоят в хладилника.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО