Необходими продукти: 4 бр.свински котлети, 1 глава лук, 1/2 пакетче пушено топено сирене, 1 кафена чашка бяло вино, соев сос, черен пипер, мащерка, олио
Начин на приготвяне:
Смесваме 2-3 супени лъжици соев сос, 2 супени лъжици олио, бялото вино и нарязаният на шайби лук. Котлетите поръсваме с черен пипер и мащерка (по желание може и с други подправки) и ги поставяме в марината. Слагаме съда в хладилника за 2-3 часа. Печем котлетите в йенски съд като ги слагаме направо с маринатата и лука. Печем под капак за около час, час и половина в зависимост от фурната. След това поставяме резенчета топено сирене върху всяка порция месо и запичаме без капак за още 15 минути. Поднасяме с картофено пюре.
ИЗБРАНО