Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
олио - 1 с.л. лук - 1 глава нарязан кайма - говежда 1 кг. сол - 1 ч.л. черен пипер - 1/2 ч.л. кимион - 1/2 ч.л. масло - половин пакетче кори за баница - 1 пакет готови лимони - 1 бр.

Загрейте олиото в голям тиган. Добавете нарязания на силно лук и задушете до омекване. Добавете каймата, сол, черен пипер, кимион и гответе до полуготовност на каймата. Вземете две кори и поставете от плънката. Завийте във форма на пурички, като двата края трябва да сгънете така, че да не изпадне плънката. Пържим до златисто в гореща мазнина. Още топли ги намазваме с масло и няколко капки лимонов сок.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче