Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Не бива да режете чери доматите? Ето защо

Насладете се на максимално на вкуса им


Чери доматите са малки хапки удоволствие, които стават все по-популярни. Те се похапват изключително лесно и са идеално допълнение към салати и ралични видове ястия.

Шарените цветове на сортовете пък карат тези дребни домати да внесат допълнителна красота там, където се намират. Те обаче не се различават само по външен вид, но и по вкус и текстура - някои са по плътни и сладки, докато други имат по-кисели нотки.

Не бива да бъркате чери доматите с коктейлните, тъй като те са малко по-големи.

Малките доматчета са страхотни за похапване през лятото, защото буквално са способни да ви освежат за минути. Удоволствието идва и от това, че може да сложите целия домат в устата си и да усетите приятното разливане на соковете му, когато го сдъвчите (нещо истински непостижимо с по-големите му събратя).

Ето защо разрязването на черитата не е най-добрата идея. Така ще позволите ценно количество сок да изтече на дъното на купата, ако ги слагате в салата, и да разводни дресинга или изобщо цялостното ви преживяване с храната.

Използвайте чери доматчетата цели, дори в ястия, защото по този начин ще се насладите на целия потенциал от вкусове, с които ще ви наградят.

Дайте оценка:

Тагове: чери домати

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче