Нужните кухненски пособия:
- Тенджера
- Сито/гевгир
- Купа
Необходимите продукти:
- Аспержи
Купете тенджери
Ако обичате да готвите у дома, то знаете колко важно е да имате качествени съдове. Керамични и индукционни, чугунени, плитки и дълбоки - тук ще намерите всички видове.
Начин на приготвяне:
- Аспержите се слагат в сито.
- В тенджера се налива вода, която се слага да заври.
- След това отгоре се слага ситото с аспержите и върху него се поставя капакът на тенджерата.
- След 3 мин. аспержите се изваждат и се потапят в купа със студена вода и лед.
Идея: След изцеждане аспержите се подсушават и се запържват с малко краве масло и зехтин на добре загрят тиган. Поръсват се с малко соев сос, няколко капки балсамов оцет и се овкусяват с черен пипер. Това е перфектната гарнитура за телешки стекове и други печени меса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО