Пилешки воденички с лук, моркови и чушки

Категория: / Предястия
Време за приготвяне:
30 минути
от: Владимир Петровски-Фидерана 25.02.2016г.

Продукти

пилешки воденички
олио
лук
чушки
моркови

Начин на приготвяне

Вземаме предварително почистени и сварени в подсолена вода пилешки воденички, които са нарязани на порции. Пържим ги в малко мазнина. Вадим с рештъчна лъжица и оставяме да се отцедят.

В мазнината от пърженето слагаме отделно кромид лук, пресни чушки, моркови. След като се отцедят хубаво от мазнината готовите чушки, лук, моркови и воденичките връщаме обратно в тенджерата, където са пържени. Разбъркват се добре и се сервират с по една люта чушка, мек хляб и питие по вкуса на консуматорите.

Коментари