Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пилешки воденички с лук, моркови и чушки

От Владимир Владимир

пилешки воденички
олио
лук
чушки
моркови


Вземаме предварително почистени и сварени в подсолена вода пилешки воденички, които са нарязани на порции. Пържим ги в малко мазнина. Вадим с рештъчна лъжица и оставяме да се отцедят.

В мазнината от пърженето слагаме отделно кромид лук, пресни чушки, моркови. След като се отцедят хубаво от мазнината готовите чушки, лук, моркови и воденичките връщаме обратно в тенджерата, където са пържени. Разбъркват се добре и се сервират с по една люта чушка, мек хляб и питие по вкуса на консуматорите.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче