олио
лук
чушки
моркови
Вземаме предварително почистени и сварени в подсолена вода пилешки воденички, които са нарязани на порции. Пържим ги в малко мазнина. Вадим с рештъчна лъжица и оставяме да се отцедят.
В мазнината от пърженето слагаме отделно кромид лук, пресни чушки, моркови. След като се отцедят хубаво от мазнината готовите чушки, лук, моркови и воденичките връщаме обратно в тенджерата, където са пържени. Разбъркват се добре и се сервират с по една люта чушка, мек хляб и питие по вкуса на консуматорите.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО