Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
*пилешки бутчета - 3 бр.
*портокал - 2 бр.
*масло - 80 гр.
*сол
*черен пипер
*червен пипер

Изцедете сока на единя портокал, а другия измийте и нарежете необелен на кръгове с дебелина около 5 мм. Натъркайте бутчетата със сол и черен пипер. Сложете ги в йенска тавичка и ги поръсете с червен пипер. Налейте малко вода. Върху тях нарежете на тънко маслото и печете в загрята фурна. От време на време поливайте с лъжица от масления сок, който се отцежда, за да не изсъхнат отгоре. Когато порозовеят добавете върху тях портокаловите кръгчета. Продължете да печете до златисто като отново поливате периодично. При сервиране поръсете с прясно изцедения портокалов сок и залейте със соса от печеното.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче