Лучено-чесново хлебче с кашкавал

Категория: / Тестени
Време за приготвяне:
30 минути
от: Мария Василева Симована 03.08.2013г.

Продукти

Едно хлебче
/моето е приготвено от мен с 500 гр. брашно, 1 ч.ч.хладка вода, 1/2 пак. мая, 1 ч.л. сол, 1 ч.л. захар, 2 ч.л.зехтин/
едно пакетче масло /на стайна температура/ 125 гр.
4 скилидки чесън /счукан/
2 стръка зелен лук /нарязан на ситно/
2 чаени чаши кашкавал /настърган/

Начин на приготвяне

В купа смесваме маслото, чесъна и лука. Нарязваме хляба на квадрати.
Слагаме навсякъде от лучената плънка и посипваме с кашкавала.
Завиваме хляба /целия/ с фолио, поставяме в тава и печем на 180 градуса за 20 минути, отвиваме хляба и запичаме още 10 минути.

Коментари