Едно хлебче
/моето е приготвено от мен с 500 гр. брашно, 1 ч.ч.хладка вода, 1/2 пак. мая, 1 ч.л. сол, 1 ч.л. захар, 2 ч.л.зехтин/
едно пакетче масло /на стайна температура/ 125 гр.
4 скилидки чесън /счукан/
2 стръка зелен лук /нарязан на ситно/
2 чаени чаши кашкавал /настърган/
В купа смесваме маслото, чесъна и лука. Нарязваме хляба на квадрати.
Слагаме навсякъде от лучената плънка и посипваме с кашкавала.
Завиваме хляба /целия/ с фолио, поставяме в тава и печем на 180 градуса за 20 минути, отвиваме хляба и запичаме още 10 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО