Белтъци - 6 бр.
Захар - 3/4 чаена чаша
Лимонтузу - 1/3 чаена лъж.
Ванилия - 1 бр.
Сладкарска сметана - 300 мл
Сироп от ягоди - 2 суп.лъж.
Белтъците се разбиват на твърда пяна със захарта. Добавя се лимонтузуто при непрекъснато бъркане. То прави пяната още по-твърда и смекчава сладкия вкус на захарта. Целувките се шприцоват върху кухненска хартия в тава - 2 целувки за крила, една за тяло и отделно се шприцова шията. Целувките се сушат 3 часа при 80 градуса, като последният половин час - на открехната врата на фурната. Ето защо те се приготвят от предишния ден. Поднасят се върху разбита сладкарска сметана със сироп от ягоди за розов цвят.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО