За целувчените блатове:
3 белтъка,
250 гр.
пудра захар,
щипка сол
За крема:
500 мл течна сладкарска подсладена сметана се разбива на крем с малко захар по желание.
Разбива се твърд сняг и се шприцоват блатове, които се изсушават за около 2 ч. и половина на 150градуса.
Всеки целувчен блат се намазва с разтопен шоколад отгоре се разнася сметанов крем и върху него ягоди. Всяко парче може да се гарнира с топка сладолед.
Да ви е сладко.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО