2 с.л.зехтин
250 мл бяло вино
20 сини сливи
1 с.л.кардамон
сол
черен пипер на вкус
Месото режем на малки хапки. На силен котлон запечатваме със зехтина за кратко. Добавяме виното и сините сливи. Намаляваме котлона и задушаваме, докато месото се сготви и сливите омекнат. Овкусяваме с подправките и сервираме. Поливаме със останалия сгъстен сос, който сме прецедили преди това.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО