Необходими продукти:
- 3 листа от китайско зеле, може и маруля
- 50 г кашкавал, на малки кубчетата
- 50 г пушена сьомга
- 20 г кашу, натрошени
- 20 г лешници, натрошени
- Олио на вкус
- Лимонов сок
- Сол и черен пипер
- Млян розмарин
Купете купи и чинии
Придайте стил и уют на дома си с богата палитра от красиво изработени купи и чинии. С тях ще направите и процеса на готвене едно доста по-приятно изживяване..
Начин на приготвяне:
- Листата от китайското зеле се измиват и се накъсват на едри парчета с ръце.
- Рибата се нарязва на малки парченца и се прибавят в купа, заедно със зелето.
- Ред е на кубчетата кашкавал.
- Ядките се натрошават на ситно.
- В отделна купичка се изстисква сокът от половин лимон и се смесва с малко олио, сол и черен пипер на око.
- Сместа се разбърква и с нея с полива салатата. Добавят се натрошените ядки и мленият розмарин.
ИЗБРАНО