8-10 глави лук или колкото са ви необходими,
200 гр. кайма,
100 гр. бекон по желание,
100 гр. гъби задушени или мариновани,
100 гр. топено сирене,
100 гр. пушено сирене,
50 мл червено вино,
2-3 кисели краставички,
100 гр. кашкавал
Обелваме лука и сваряваме главите цели. Когато хубаво се сварят, ги издьлбаваме внимателно с льжичка. Вьтрешността на лука нарязваме на дребно и запьржваме заедно с каймата и бекона, добавяме гьбите, сирената, кашкавала, киселите краставички, виното и оставяме да кькри, докото виното се изпари и стане всичко на сос. С готовата смес пьлним главите, в намазнена тавичка ги нареждаме и запичаме .
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО