1 средно голям картоф
1 кренвирш
резенчета лук
сирене за поръсване
Картофът се сварява съвсем леко в подсолена вода - не го оставяме да омекне напълно. След като е готов, правим няколко напречни разреза и в тях пъхаме подред предварително нарязани лук и кренвирши.
Запичаме за 15 минути. 5 минути преди да извадим ястието, поръсваме с настъргано сирене и шарена сол и оставяме за още няколко минути във фурната. Готовия картоф аранжираме по наш вкус.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО