Необходими продукти:
- шпеков салам
- кашкавал
- чери домати
- краставици
- грозде
- моркови
- маслини - без костилка
- фарфале
- хляб
- магданоз
Начин на приготвяне:
- Предварително се сваряват макароните с форма на панделка - фарфале.
- От хляба се изрязват малки кръгчета и върху него се редят салам, морков, краставица, чери домат, маслина, кашкавал, грозде и с всичко се нанизва на пластмасови парти клечки или дървени шишчета.
- Готовите хапки се редят в чиния или поднос. Кетъринг хапките се сервират като предястие.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО