Необходими продукти:
- 50 г брашно
- ½ ч.л. чесън на прах
- ½ ч.л. пушен червен пипер
- 1-2 яйца, разбити
- 120 г галета
- 3 пилешки гърди (около 600 г), нарязани на хапки
- Кетчуп или друг сос, по желание
Начин на приготвяне:
- Смесете заедно брашното, чесъна, червения пипер и ½ ч.л. сол и също толкова черен пипер.
- Сложете в отделни чинии яйцата и галетата.
- Панирайте пилешкото първо в брашното, след това в яйцето и накрая в галетата.
- Загрейте еърфрайъра на 200 градуса.
- Изпечете пилешките хапки на един ред, заради което сигурно ще се наложи да го направите на порции, за 10-12 минути всяка.
- Сервирайте ги топли с купичка кетчуп или друг любим сос.
ИЗБРАНО