Телешка кайма - 300 г
Пушен бекон - 100 г
Яйца - 7 бр.
Кашкавал - 50 г
Лук - 1 глава
Лют пипер - 1 щипка
Кимион - 1/3 чаена лъжичка
Магданоз - 1/2 връзка
Сол, черен пипер - на вкус
1. Беконът се смила. Разбъркват се каймата, настърганият кашкавал, 1 яйце и нарязаните на ситно магданоз и лук. Добавят се подправките и беконът.
2. Със сместа се облепят основата и стените на намаслени формички. Пекат се 15 минути на 180 градуса. Изваждат се в тава с кухненска хартия. Това се прави с цел да се опекат добре от всички страни. В средата на гнездата се слага по едно яйце и се пече още 10 минути на 180 градуса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО