Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър

От [email protected]

заешко месо (към килограм)
2 тиквички
3 яйца
2 домата
катък
чесън
копър

Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява.
След като изстине, се панира, като първо се потапя в разбитите яйца с малко черен пипер и после в готовата суха панировка.

Тиквичките са запържени и навити на рулца.
Плънката за тях е домашен катък със сирене, счукан чесън и ситно нарязан копър.

Дайте оценка:

Тагове: чесън домати копър яйца тиквички

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче