заешко месо (към килограм)
2 тиквички
3 яйца
2 домата
катък
чесън
копър
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява.
След като изстине, се панира, като първо се потапя в разбитите яйца с малко черен пипер и после в готовата суха панировка.
Тиквичките са запържени и навити на рулца.
Плънката за тях е домашен катък със сирене, счукан чесън и ситно нарязан копър.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО