1 кг картофи
1 глава лук
1 с.л. зехтин
100 г шунка
1 морков
2 яйца
1 кутия майонеза
кисели краставички
царевица
Сваряваме картофите и ги намачкваме със сол и зехтин. В картофеното пюре добавяме и лука, ситно нарязан. Овкусяваме на сол. В поднос оформяме блат от половината картофена смес и отгоре подреждаме нарязаните на филиики шунка и яйца. Захлупваме и с другата половина и намазваме отгоре с майонеза.
Украсяваме с кисели краставички, кетчуп и бланширания морков.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО