*смокини
*зелено сирене от с.Черни Вит
*орехови ядки
*зехтин
*мед
Разрязвате смокините на четири или шест през върха като не стигате до дъното. Натрошавате сиренето и ядките и пълните смокините. Отрязвате парчета алуминиево фолио и го оформяте като паничка. Поставте всяка смокиня в него. Поставяте ги в плитка тавичка. Поливате с малко зехтин всяка и печете в загрята фурна за кратко. След като извадите смокините още топли ги заливате с мед.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО