сол
черен пипер
чесън на прах
билково масло
пушена шунка
брашно
яйце
галета за паниране
крем фреш
бяло вино
филии хляб
чисто масло
Котлетите ги разрязвам много фино с остър нож и в разреза слагам билково масло и шунка. Защипвам с клечка. Овкусявам със сол, пипер и чесън и оставям да отлежат за 15. мин.. Овалвам за паниране и оставям за още 15. мин.. Изпържвам в малко олио. В друг тиган, в масло запържвам филии хляб за канапе. В тиган загрявам крем фреша, добавям 20-30 мл. бяло вино, подправям със сол, пипер и индийско орехче и редуцирам. Сервирам котлета върху канапето от хрупкавият хляб и поливам със соса. За гарнитура може пържени картофи.....
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО