сол
черен пипер
чесън на прах
билково масло
пушена шунка
брашно
яйце
галета за паниране
крем фреш
бяло вино
филии хляб
чисто масло
Котлетите ги разрязвам много фино с остър нож и в разреза слагам билково масло и шунка. Защипвам с клечка. Овкусявам със сол, пипер и чесън и оставям да отлежат за 15. мин.. Овалвам за паниране и оставям за още 15. мин.. Изпържвам в малко олио. В друг тиган, в масло запържвам филии хляб за канапе. В тиган загрявам крем фреша, добавям 20-30 мл. бяло вино, подправям със сол, пипер и индийско орехче и редуцирам. Сервирам котлета върху канапето от хрупкавият хляб и поливам със соса. За гарнитура може пържени картофи.....
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност