4 яйца,
1 ч.ч. натрошено сирене,
1 ч.ч. кисело мляко,
1 ч.ч. олио,
1 ч.л. сода за хляб,
1 к.л. лимонена киселина,
2 и половина ч.ч. брашно + спанак (може да се направи с праз, лапад и всякаква зеления)
Моят спанак беше замразен и беше доста, нарязах го и го запържих (изпарих му водата), почаках да се охлади, прибавих сиренето, яйцата, киселото мляко, содата, лим. кис. и брашното. Хубаво разбърквате и мятате в подмазана и леко подбрашнена форма за кекс или тавичка и печете, както обикновено си печете кекс.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО