За някои ястия ви е необходим изключително бърз и лесен сос, но този, който ще ви представим сега, бие всички рекорди.
Идеален е за сьомга, пиле, запечено халуми, яйца, като дип за сурови зеленчуци и още, и още...
Просто смесете 3 супени лъжици тахан със сока от 2 лимона или около 3-4 супени лъжици вода. В началото сместа ще е на бучки, но ще става все по-гладка колкото повече бъркате. Добавете още малко вода, ако консистенцията ви е гъста.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО