Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Професионални конвекторни фурни за бързо приготвяне на храната


Планирате да започнете собствен бизнес, свързан с продаване на прясно приготвена храна? Или пък вече имате своя таверна или сладкарница и търсите как да увеличите скоростта на готвене, за да осигурявате на клиентите си по-бърза услуга? А може би старата ви конвекторна печка вече е за смяна и се оглеждате за нов помощник в кухнята на вашия бизнес?

Отговорът е само един - време е да разгледате каталог с качествени професионални конвекторни фурни и да изберете следващото попълнение за бизнеса ви, с което да подобрите качеството на обслужването.

С какво се отличават професионалните конвекторни фурни

Професионалните конвекторни фурни на първо място предоставят много по-висока производителност в сравнение с обикновените готварски печки. Тя се дължи основно на три фактора: по-високата мощност, мощната вентилация и оптималното разпределение на пространството за печене вътре във фурната.

Благодарение на по-високата мощност на тези професионални уреди, те могат да предложат печене при изключително висока температура, която надминава значително най-високата температура от капацитета на обикновените домакински готварски фурни. Това ги отличава като ефективно незаменимо за бизнеса готварско оборудване.

Ако търсите верен помощник в кухнята на своя ресторант, таверна, заведение за бързо хранене или пекарна, MixHoReCa.com предлагат страхотен асортимент с качествени професионални конвекторни фурни на изгодна цена.

Снабдени са със специални вентилатори, които работят за равномерното разпределяне на топлината и по този начин храната се приготвя не само бързо, но и качествено, без да се допуска препичане отвън и суровост вътре. Това позволява и едновременното печене на няколко нива, което съществено намалява времето за приготвяне на големи дози храна, което е допустимо благодарение на оптималното разпределение на пространството за печене.

Всичко това ги прави много подходящи за пекарни, закусвални, сладкарници и ресторанти, в които клиентите очакват да получат бързо своята прясно опечена храна.

Какви предимства носи качествената професионална конвекторна фурна

Най-отличаващото се предимство, което една професионална конвекторна фурна предоставя е същественото скъсяване на времето за приготвяне на печива. А те не само излизат бързо, но и с привлекателен златен загар и завладяващ аромат на току-що приготвена вкусотия.

Използването на конвекторна фурна позволява да имате предвидимост и да изчислите какви са оптималните температури и време за печене на съответния вид храна. Това ще ви помогне да оптимизирате процеса на готвене и винаги да имате перфектен резултат.

Циркулиращият въздух в конвекционните фурни помага да се елиминира създаването на горещи точки и студени точки във фурната, което гарантира, че храната е равномерно приготвена. Равномерното печене осигурява и по-добро запазване на качеството на храната. Освен това този уред е енергоефективен, тъй като храните се приготвят по-бързо. Затова и конвекторните фурни на MixHoReCa.com са предпочитан избор.


Рекламен материал.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче