Необходими продукти:
- 200 г царевица от консерва, изцедена
- 200 г червен боб от консерва, изцеден
- 200 г телешко месо
- 200 г тиква
- 200 г кашкавал
- 1 морков
- 2 стръка зелен лук, с луковицата
- Сол и черен пипер на вкус
- Зехтин
- Риган
Купете тенджери
Ако обичате да готвите у дома, то знаете колко важно е да имате качествени съдове. Керамични и индукционни, чугунени, плитки и дълбоки - тук ще намерите всички видове.
Начин на приготвяне:
- В тенджера кипнете около 400 мл вода.
- Месото, морковите, тиквата и кашкавала нарежете на едро, а зеленият лук и луковицата - на ситно.
- Сложете телешкото и моркова във врящата вода и намалете огъня.
- След 10 мин. добавете царевицата, тиквата, лука, тиквата и овкусете със сол и черен пипер.
- След още 10 мин. изсипете и боба.
- След 5 мин. свалете супата от котлона, добавете кашкавала и сервирайте.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО