В загрятото олио слагаме чесънат, бъркаме за няколко секунди. Добавяме скаридите и продължаваме да разбъркваме. Слагаме маслото и след като се разтопи добавяме бялото вино и една супена лъжица лимонов сок. Бъркаме докато виното се изпари. Ако не сме сигурни че са готови вадим една и опитваме ако не са се сготвили добавяме още от виното докато не преценим че са добре за нашия вкус. След като са готови поръсете с копър и ги поднесете топли.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО