Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
3-4 за предпочитане пресни яйца,масло колкото кибритена кутийка натрошено сирене червен пипер или лют червен пипер.

Слагаме да заври вода до степен до която отделя само мехурчета.С помоща на дървена лъжица завъртаме водата в една посока и от ниско чукваме яйцата.Връщаме обратно на котлона и ичакваме три-четири мин.докато яйцата започнат да се забулят.Изваждаме с решетъчна лъжица и отцеждаме.Слагаме върху филий препечен хляб.Поръсваме със сиренето и заливаме с разтопено масло.Жълтъка го спукваме леко така че да започне да се разтича

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче