Слагаме да заври вода до степен до която отделя само мехурчета.С помоща на дървена лъжица завъртаме водата в една посока и от ниско чукваме яйцата.Връщаме обратно на котлона и ичакваме три-четири мин.докато яйцата започнат да се забулят.Изваждаме с решетъчна лъжица и отцеждаме.Слагаме върху филий препечен хляб.Поръсваме със сиренето и заливаме с разтопено масло.Жълтъка го спукваме леко така че да започне да се разтича
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО