Месото се нарязва на кубчета около 2-3 см. и се маринова в купа със зехтина, оцета, подправката за дюнер и сумак. Оставя се в хладилник за поне 20 минути. Пържи се за 10 минути в предварително нагорещен тиган, след което се нарязва на по-малки парченца. В купа се смесват млякото, сол, чесън и чили на вкус и горчицата. Зеленчуците се нарязват на дребно. Картофите се режат на пръчици и се пържат. Накрая в тигана от месото на слаб огън се стоплят питките. Мажат се със млечния сос, слагат се зеленчуци, месо, още сос, картофи и се завиват на дюнер.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО