Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Риба, за предпочитане 2-3 вида
2 картофа,
2 домата,
девесил,
олио,
малко чер пипер на зърна,
мащерка,
лют пипер

Докато се загрее водата (два литра), пускате лук на ситно, моркови на кръгчета, целина от глава на кубчета, магданозени корени на ситно. Като заври, пускате рибата. Като поври 15 минути, вадите рибата и слагате картофи на кубчета. Солите, наливате олио, малко чер пипер на зърна, мащерка, лют пипер. Обезкостявате рибата, махате кожата и нарязвате на парченца. Като омекнат картофите, сипвате рибата, два домата на дребно, девисил и варите 15 минути. 5 минути преди края слагате магданоз на ситно. Може и половин лимон на търкалета, но го махате после, че става горчива чорбата. Ако нямате лимон, се кисели с тригя или винен оцет.
ИЗБРАНО

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче