Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Ябълкoво-ванилова лазаня

От Dobrinka Dimitrova
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

250 г малини
30 г пудра захар
4 кисели ябълки
150 мл ябълков сок
1 с.л. захар
4 с.л. нарязани сурови бадеми
9 кори за лазаня
500 мл ванилов сос (готов)



Малините с пудрата захар се мачкат на пюре. Ситно нарязаните ябълки със захарта се заливат с ябълковия сок. Редят се най-отдолу ябълки, кори за лазаня, малини, ябълки, кори, полива се с 250 мл ванилов сос.

После пак се редят кори за лазаня, ябълки и останалият ванилов сос. Най-отгоре се ръсят бадемите. Пече се 45 минути на 180 градуса.

Дайте оценка:

Тагове: ябълки бяла захар пудра захар малини бадеми

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче