250 г малини
30 г пудра захар
4 кисели ябълки
150 мл ябълков сок
1 с.л. захар
4 с.л. нарязани сурови бадеми
9 кори за лазаня
500 мл ванилов сос (готов)
30 г пудра захар
4 кисели ябълки
150 мл ябълков сок
1 с.л. захар
4 с.л. нарязани сурови бадеми
9 кори за лазаня
500 мл ванилов сос (готов)
Малините с пудрата захар се мачкат на пюре. Ситно нарязаните ябълки със захарта се заливат с ябълковия сок. Редят се най-отдолу ябълки, кори за лазаня, малини, ябълки, кори, полива се с 250 мл ванилов сос.
После пак се редят кори за лазаня, ябълки и останалият ванилов сос. Най-отгоре се ръсят бадемите. Пече се 45 минути на 180 градуса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО