Необходими продукти:
- агнешки бут 2 кг
- картофи 500 г
- ориз 150 г
- гъби 250 г
- чубрица
- черен пипер
- червен пипер
- сол
- олио
- бяло вино 200 мл
Начин на приготвяне:
- Месото се поставя в тава за печене и с подправките се маринова. Оставя се да престои. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса.
- Докато се пече месото се сваряват оризът и гъбите и се обелват и нарязват картофите. Оризът и гъбите се овкусяват с подправки.
- Месото се обръща и се добавят картофите. Когато е почти готово бутчето, се добавят сварените гъби и ориз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО