Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Шоколад - 200 г
Масло - 150 г
Яйца - 5 бр.
Брашно - 50 г
Нишесте - 50 г
Пудра захар - 100 г
Ром - 1 ч.лъж.
Какао - 2 суп.лъж.

Белтъците се разбиват на сняг с едната половина от захарта. Жълтъците се разбъркват с другата 1/2 захар и се добавят брашното, нишестето, разтопените на водна баня и леко охладени шоколад и масло, както и ромът. Всичко се смесва внимателно и се изсипва във формички, които са намазани с масло и поръсени с какао. Пекат се в загрята фурна при 200 градуса за 12 мин. Поднасят се топли със сладолед.

Дайте оценка:

Тагове: краве масло яйца пудра захар какао бяло брашно натурален шоколад

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче