Кори за баница - 1/2 пакет
Бекон - 150 г
Сирене - 150 г
Яйца - 3 бр.
Праз (или пресен кромид) лук - 1 стрък
Сусам - 2 суп.лъж.
Масло - 70 г
Олио - 2 суп.лъж.
Беконът и лукът се нарязват на ситно. В сгорещено олио се запържва първо беконът, след това се добавя лукът. Сиренето се натрошава и към него се прибавят разбитите яйца (без един белтък), както и охладеният бекон и лук. Корите се нарязват на ленти около 10 см широки. Те се мажат с разтопеното масло, върху тях се слага от приготвената смес и се навиват на малки рулца. Подреждат се в намаслена тава, намазват се с белтък, поръсват се със сусам и се пекат при 200 градуса за 12 мин.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО