1 кг пилешки парти бут,1 глава лук,200 г ориз,200 г лапад,на вкус сол и черен пипер
Бутчетата се запържват в малко мазнина.Добавя се лукът, след 3-4 минути и ориза.Накрая добавете и почистеният и нарязан лапад.Подправете със сол и пипер, налейте около 600 мл топла вода и запечете ястието до готовност.Поднесете със заквасена сметана или гъсто кисело мляко.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО