Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

1 кг пилешки парти бут,1 глава лук,200 г ориз,200 г лапад,на вкус сол и черен пипер

Бутчетата се запържват в малко мазнина.Добавя се лукът, след 3-4 минути и ориза.Накрая добавете и почистеният и нарязан лапад.Подправете със сол и пипер, налейте около 600 мл топла вода и запечете ястието до готовност.Поднесете със заквасена сметана или гъсто кисело мляко.

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер лук пилешко лапад

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче