3 с.л. олио
20 г настърган пармезан
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. сол
смлян черен пипер
чесън на прах
Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на по едри парчета, сипват се в найлонов плик, прибавят се солта, червеният пипер, черният пипер, чесънът на прах и пармезанът. Пликът се завързва и се разклаща хубаво, за да се разпределят равномерно подправките, отвързва се, добавят се трите лъжици олио и пак се разклаща хубаво.
После картофите се изсипват в покрита с хартия за печене тава. Пекат се в предварително загряна на 220 градуса фурна за около 35 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО