4 бели патладжана; 2 скилидки чесън; 1 супена лъжица майонеза; 1 супена лъжица кисело мляко, сол на вкус. По желание - шепа орехови ядки
Изпичаме патладжаните и ги обелваме. Всички продукти поставяме в чопър и пасираме. Това е всичко. Получаваме перфектно лятно мезе за ракийка например.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО