Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Мус от бял патладжан

От
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

4 бели патладжана; 2 скилидки чесън; 1 супена лъжица майонеза; 1 супена лъжица кисело мляко, сол на вкус. По желание - шепа орехови ядки

Изпичаме патладжаните и ги обелваме. Всички продукти поставяме в чопър и пасираме. Това е всичко. Получаваме перфектно лятно мезе за ракийка например.

Дайте оценка:

Тагове: чесън кисело мляко майонеза патладжан орехи

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче