Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 300 г карначета
- Зехтин
- Сол и черен пипер на вкус
- Клечки за зъби
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Карначетата се изпържват в малко олио в силно загрят тиган.
- Фурната се загрява на 220 градуса.
- Разрязаната на филийки франзела се овкусява с малко зехтин, сол и черен пипер и се слага да се изпече до получаване на приятна коричка.
- Върху всяка филийка се поставя малко резенче от изпържените карначета, като се забожда с клечка за зъби.
- Хапките се подреждат в плоска чиния и се поднасят с чаша бира.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО