1 глава стар чесън
3 морковa
2 с.л.зехтин
150 мл бяло вино
сол
черен пипер
Режем картофите на едри парчета. Чесъна режем на ситно, а морковите настъргваме. В зехтина задушаваме всичко за 3-4 минути и деглазираме с виното. Намаляваме котлона. След като се изпари виното, овкусяваме и сервираме веднага.
Предястието може да се ползва като втора топла салата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО