200 г ръжено брашно
100 г трици
100 г ленено брашно
1 с. л. пармезан
1 ч. л. ситна морска сол
1 ч. л. сода за хляб
200 г кисело мляко
1 с. л. мед
1 с. л. ябълков оцет
1 с. л зехтин
2 с. л сушен лук
1 голяма връзка магданоз
1 яйце
маково семе
ленено семе
Магданозът се нарязва на ситно с дръжките. Содата се разтваря в киселото мляко.
Замесва се меко тесто, разделя се на малки топки , слагат се в намаслени формички за мъфини и се поръсват с маково и ленено семе. Пекат се в загрята на 150 гр фурна за 35-40 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО