Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Едро кълцана наденица върху белтък и пасиран магданоз с кашкавал

От Krasimir Vasilev Krasimir Vasilev

2 бр. едро кълцана сурова наденица
2 белтъка
2 връзки магданоз
100 г кашкавал
2 с.л. зехтин

Печем наденицата на скара или във фурна. Белтъците пържим без мазнина. Магданоза пасираме със зехтина. Добавяме настърган кашкавала и разбъркваме. Наденицата режем на четири равни парчета, нареждаме ги върху изрязан на правоъгълник белтък. Встрани слагаме от пасирания магданоз. Украсяваме по желание и сервираме.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче