2 белтъка
2 връзки магданоз
100 г кашкавал
2 с.л. зехтин
Печем наденицата на скара или във фурна. Белтъците пържим без мазнина. Магданоза пасираме със зехтина. Добавяме настърган кашкавала и разбъркваме. Наденицата режем на четири равни парчета, нареждаме ги върху изрязан на правоъгълник белтък. Встрани слагаме от пасирания магданоз. Украсяваме по желание и сервираме.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО