сок от 1 портокал
сок от 1/2 лимон
1 скилидка чесън
сол
черен пипер
масло
зехтин
100 г настърган кашкавал
Филетата се овкусяват със сол, чер пипер и чесън. Нареждат се в тава и се заливат със сока от лимона, портокала и зехтина. Пекат се около 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. След това се поръсват с настъргания кашкавал и се оставят за още 10 минути във фурната. Сервират се със задушени зеленчуци или картофена салата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО